Hur ser svenska kraftvärmeaktörer på marknaden för utsläppsrätter?

bodeckerpartners_utslappsratter_11

2016.11.04

Bodecker Partners lanserar sitt första nummer av en exklusiv rapport med fokus på utsläppsrätter. Varje nummer innehåller politiska nyheter kring utsläppsrätter, hur prisprognosen ser ut i det korta och långa perspektivet samt vidareutvecklingen av EU ETS.

I månadens utgåva har vi intervjuat kraftvärmebolag – en av de branscher som är med i EU ETS. Vi har ställt ett antal frågor till några av dessa aktörer, samt Gustav Melin på Svebio, för att se hur de ser på marknaden idag och framåt samt hur priserna påverkar verksamheten. Läs hela reportaget i kapitlet Insyn.

Vill du ha rapporten direkt i din inkorg? Maila din e-post adress till info@bodeckerpartners.com så registrerar vi din prenumeration av rapporten.

Ladda ner rapporten Utsläppsrätter #11 här >>