Om oss

Bodecker Partners bedriver oberoende rådgivande verksamhet kring energiprisrisker och intäktsmöjligheter på energimarknaderna. Vi har bland den starkaste expertisen i Sverige på elcertifikat och utsläppsrätter och en mycket hög kompetens kring den nordiska elmarknaden. Bodecker Partners hanterar prisrisker kring vindkraft, solkraft, kraftvärme, fjärrvärme, biobränsle och gas. Ju mer av vår expertis vi kan delge kunden, desto större värde kan vi skapa.

Vi är en leverantör av skräddarsydda lösningar och vår metod är att arbeta nära och engagerat med våra kunder.

fredrik-sv

FREDRIK BODECKER

Email: fredrik@bodeckerpartners.com

Telefon: +46 73 255 87 27

Energibranschen blir aldrig tråkig! Jag har i tjugo år fått följa energimarknader från de första stegen av avreglering och öppnandet av finansiell handel med valmöjligheter för kunder till den fantastiska utvecklingen med förnyelsebara energikällor. Jag har sett marknader utvecklas, förändras, chockas, hämta sig och återuppfödas allt eftersom nya faktorer blivit de avgörande för prissättning och risker.

Hela mitt yrkesliv har jag arbetat med att hantera dessa risker. Risk – detta ord som i kinesiskt teckenspråk enligt någon skröna kan stå för både fara och möjlighet.

Fredrik har 20 års erfarenhet av energihandel  inom el, gas, kol, olja och miljöinstrument. Han har varit verksam i olika ledande befattningar på bl.a RWE, Alfakraft, Essent, Gunvor och DONG.

mia-sv

MIA BODIN

Email: mia@bodeckerpartners.com

Telefon: +46 73 808 18 98

Jag brinner för analys av energimarknader! I mitt jobb får jag följa allt från lokala väderprognoser till global energipolitik – jag lär mig varje dag. Från att i mina tidigare tjänster ha haft mitt främsta fokus på stora elförbrukare så vänder jag mig nu till elproducenter. Det är så mycket som händer i branschen när kärnkraft ska fasas ut och förnybar produktion fortsätter växa. Elcertifikatsystemet förlängs – vad betyder det i praktiken? Hur förändras EU ETS i och med det nya klimatavtalet? Hur kommer priserna att påverkas? Jag vill hjälpa producenter av el och värme att hitta rätt i djungeln av information och bidra till bättre beslutsunderlag. Att få göra det tillsammans med fantastiskt duktiga och erfarna kollegor gör det roligt att gå till jobbet varje dag.

Mia har 15 års erfarenhet av energibranschen och har bl.a. jobbat många år som analytiker inom utsläppsrätter och nordisk el på E.ON och Modity Energy Trading. 

gustaf-sv-kopia

GUSTAF SUNDELIUS

Email: gustaf@bodeckerpartners.com

Telefon: +46 70  879 69 68

Energihandel är spännande! Vår tids ödesfråga och samtidigt en del i en daglig, och ofta svårförståelig, global handel. De komplexa sambanden skapar för många elproducenter en uppsjö av frågor; Hur påverkas lönsamheten i vår försäljning av oljepriset? Hur mycket kommer vår kraftvärmeproduktion att kosta om priset på utsläppsrätter dubblas kommande året? Hur mycket riskerar vi om våra vindkraftverk inte får tillräckliga intäkter från elcertifikat? Det är precis detta som jag älskar att hjälpa våra kunder med! Jag är bra på att sätta mig in i ert företags situation, förstå era drivkrafter och processer för att därefter anpassa er portfölj och riskstrategi efter era förutsättningar och mål. Mitt mål – och samtidigt en energirik drivkraft – är att se till att våra kunder får ett resultat på sista raden de är nöjda med!

Gustaf har 12 års erfarenhet av energibranschen och har jobbat som fysisk elhandlare, produktionsoptimerare, trader, risk manager och portföljförvaltare inom el, gas, elcertifikat, utsläppsrätter och FX på E.ON och Modity Energy Trading.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

info@bodeckerpartners.com

+46 (0)40 511 483

+46 (0)73 255 87 27

MyNewsDesk >> Bodecker Partners